Felicitări, ți-ai luat bilet pentru city break-ul de 3 zile în orașul Brand Booster!

Sperăm că vei savura întreaga experiență cu aceeași bucurie cu care noi am pregătit-o!

Primul lucru pe care te invit să-l faci este să accesezi link-ul care te duce direct în grupul de WhatsApp dedicat acestui city break virtual!

Zilele următoare vei primi direct în căsuța de e-mail mai multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în această escapadă de 3 zile.

Locul rezervat de tine îți va permite să participi GRATIS toate cele 30 de întâlniri LIVE din zilele de 21, 22 și 23 mai.

În fiecare zi îți vom fi ghizi prin oraș de la ora 14:00 până la ora 20:00 și ne vom asigura că nu ratezi niciun obiectiv important.

Dacă nu poți participa LIVE la toate sesiunile, dar îți dorești să profiți la maximum de experiența acestui city break, am o soluție pentru tine:

Biletul VIP pentru autobuzul Hop-on Hop-off al orașului Brand Booster!

Biletul îți dă acces nelimitat la toate înregistrările din cele 3 zile de city break ca să le revezi oricând ți se face dor de această experiență.

Și ca să rememorezi și să fixezi rapid cele mai importante informații, ai acces la un workshop bonus de 2 ore în care Ion îți face rezumatul celor 3 zile de city break, iar tu îi poți pune întrebări legate de ceea ce s-a discutat.

În plus, mai primești ceva fain de tot!

Intri într-un grup de WhatsApp exclusivist sau VIP în care, timp de 30 de zile, ghid îți va fi chiar Ion, ”întemeietorul” comunității.

El îți va răspunde la orice curiozitate legată de orașul Brand Booster și te va ajuta să ajungi mai repede la fiecare obiectiv pe care vrei să-l descoperi.

Alături de el poți să urci și să cobori din autobuz în ce stație vrei și să rămâi în acel loc cât timp ai nevoie ca să explorezi și să experimentezi atmosfera autentică a orașului, să trăiești ca localnicii, să afli cum se fac lucrurile din interior și să pleci acasă cu amintiri și insight-uri valoroase.

Toate acestea costă 598 RON, dar dacă îl achiziționezi acum, îți ofer biletul VIP cu o reducere super specială, la doar 120 de lei!

De ce să-ți achiziționezi biletul VIP?

îți oferă acces pe viață la înregistrarea celor 18 ore de plimbări prin orașul Brand Booster

Cu alte cuvinte, dacă nu ai reușit să te conectezi LIVE la una dintre sesiuni, dacă vrei să revezi anumite secvențe sau să-ți iei notițe și să asimilezi informația în ritmul tău, poți intra pe înregistrare ori de câte ori ai nevoie!

Ai acces 30 de zile într-un grup de WhatsApp în care Ion îți răspunde la întrebări

Iar acesta este un super bonus pe care ți-l ofer pentru ca tu să poți pune întrebări în timp real când ai nelămuriri sau ai nevoie de informații suplimentare despre orice aspecte legate de ceea ce ai văzut în Brand Booster!

Primești acces la workshop-ul bonus de recapitulare a informațiilor

Timp de 2 ore vei primi sinteza celor 25 de sesiuni și răspunsuri la întrebările pe care le ai.

Totul la doar 120 de lei!

(Da, costă mai puțin decât o masă la restaurant!)

Profită acum de ofertă și ia din city break-ul online Brand Booster tot ce se poate lua!

Ia-ți biletul VIP pentru autobuzul Hop-on Hop-off!
Payment
Total de plată: 120.00 lei